Toestemming voor de inloopmarkt voor jongeren op woensdag 18 september 2024 aan Piet van Thielplein 5 te Beek en Donk

Bekendmaking voor evenementenvergunning in Laarbeek

Geplaatst op Lokaalnieuwsbeekendonk.nl op: 19-06-2024

  1. Bekendmakingen beekendonk
  2. Toestemming voor de inloopmarkt voor jongeren op woensdag 18 september 2024 aan Piet van Thielplein 5 te Beek en Donk

evenementenvergunning Piet van Thielplein Beek en Donk Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen gemeente Beek en Donk

De burgemeester heeft vergunningen verleend voor: - Inloopmarkt voor jongeren op Piet van Thielplein 5, Beek en Donk Dit wordt gehouden op woensdag 18 september 2024 van 16.00 – 19.00 uur. Verzonden op 29 mei 2024. Vergunningen zijn verleend op basis van artikel 2:25 van de Algemene Plaatselijke Verordening. Bent u belanghebbende en bent u het niet eens met deze vergunning? Dan kunt u bezwaar maken. U doet dit binnen 6 weken na het verzenden van de vergunning. U stuurt uw bezwaar naar de gemeente Laarbeek, aan de burgemeester. In het bezwaarschrift zet u het volgende: uw naam, adres, de datum van uw brief, met welke beslissing u het niet mee eens bent, waarom u het niet eens bent met de beslissing, uw handtekening. Tijdelijke maatregel Als u niet wilt dat de beslissing al wordt uitgevoerd, kunt u aan de rechter vragen een tijdelijke maatregel te nemen. Dit wordt een voorlopige voorziening genoemd. Daarvoor schrijft u een brief aan: De Voorzieningenrechter Sector bestuursrecht Postbus 90125 5200 MA ’s-Hertogenbosch Als u daar vragen over heeft kunt u bellen met de rechtbank Oost-Brabant. Het telefoonnummer is 088 361 18 34. U betaalt zelf de kosten van een voorlopige voorziening. Als u gelijk krijgt van de rechter dan krijgt u vaak (een deel van) de kosten vergoed.

Unknown

 Lokaalnieuwsbeekendonk.nl Redactie

Lokaalnieuwsbeekendonk.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Beek en Donk. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Overige Vergunningen Beek en Donk

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.