GEMEENTEBLADToestemming voor een Burendag met barbecue op het speelveld ter hoogte van Lijsterlaan 49 te Beek en Donk

Bekendmaking voor Cultuur en recreatie | Organisatie en beleid in Laarbeek

Geplaatst op Lokaalnieuwsbeekendonk.nl op: 19-06-2024

  1. Bekendmakingen beekendonk
  2. GEMEENTEBLADToestemming voor een Burendag met barbecue op het speelveld ter hoogte van Lijsterlaan 49 te Beek en Donk

Cultuur en recreatie | Organisatie en beleid Lijsterlaan Vlaardingen Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen gemeente Vlaardingen

Verleende evenementenvergunningenDe burgemeester heeft vergunningen verleend voor:-Burendag met barbecue op speelveld aan Lijsterlaan ter hoogte van nr. 49 in Beek en DonkDeze burendag wordt gehouden op zaterdag 23 september 2023 van 12.00 – 23.00 uur. Verzonden op 19 juli 2023.Wanneer u het niet eens bent met dit besluit kunt u bezwaar maken. U doet dit binnen 6 weken na het verzenden van de vergunning. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan de burgemeester van de gemeente Laarbeek, Postbus 190, 5740 AD Beek en Donk. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten: de naam en het adres van de indiener; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van het bezwaar.

Unknown

 Lokaalnieuwsbeekendonk.nl Redactie

Lokaalnieuwsbeekendonk.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Beek en Donk. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Overige Vergunningen Beek en Donk

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.